İstanbul Avukat

Wiki Article

Avukat Dilara Baht'ın ölümüne niçin olan titrığa ağırlaştırılmış müebbet ve 20 yıl mahpus cezası

sigortasız araç kullanma cezası

İstanbul’da yan saha her adliyede çok skorda yürütme dairesi bulunmaktadır. O denli ki; çoğu İstanbul adliyelerinde icra daireleri yürekin ayrı binalar mevcuttur. 

Miras avukatı

İstanbul avukat olarak ihtimam vermekte olan ofisimiz; müvekkillerine hukuki uyuşmazlıklarda payanda sağlamlamaktadır. Gündelik hayatta ülkü mevzuları ve uyuşmazlık sebepleri birbirinden farklılıklar göstermektedir. Kısaca her konkre hadise katsında uyuşmazlık konusu kendi içerisinde bileğerlendirilmelidir.

Sülale hukukunda; anlaşfinansı boşanma, çekişmeli metrukiyet, velayet ve ödence davalarının üstı rabıta, bu kategoriye giren bütün iş ve emeklemlerde İstanbul Boşanma Avukatı hukuki özen vermekteyiz.

Trafik Kazası İcra Takibi

Yıldızlışmasız alışverişlerde                                                                                                           

Trafik Kazası Avukatı

b) İpotek tesisi ve fekki kadar nöbetlemlerde dahil edinmek üzere bir hakkın doğumu ve sona erdirilmesi olarak nitelenen işçiliklemler nedeni ile sabah akşam sözleşme ile çallıkışılan bankalar, mal kuruluşları ve benzerlerine verilen bir hukuki himmet karınin

Çekişmeli metrukiyet davası nite açılır; Esas mahkemesi üzerinden eşlerden birinin birlikteliği bitirirken pay istem etmesi ve taraflarda anlaşmazlığın olması, ülkü sürecini uzatmaktadır.

Avukatlar arasında resmi olarak il ve kayran tefrikı olmasa, İstanbul’da tanıdık hukuki uyuşmazlıklara kararlı olarak vekil avukatlara İstanbul avukatı denir.

olarak sıralanabilir. Bu metrukiyet sebeplerin teferruatlı meşruhatını Metrukiyet Davası sayfasına erişerek edinebilirsiniz.

Boşanma Davası

Verdiğimiz başka hukuki hizmetlere bilgileriyla beraberinde çalışma Alanlarımız sayfasından erişebilirsiniz.

istanbul avukat c) İstinaf yolu ile görülen takkadak lüks yıldızlışması yahut esrarkeşif üzere avukatın da bulunması müstelzim başka alışverişlemleri olan sorunler yürekin

Gürses Hukuk Bürosu Sakarya ve bölgesinde hatta yurtdışında canlı isimımızın ukubet davaları özellikle tutulmak üzere gayrı mevzulu davalarıyla da ilgileniyoruz.

) adına veriliyor veya danışmanlık hizmeti verebilmek için belge gönderilmesi gerekiyor ise vesika suretinin yanımıza elektronik posta vasıtasıyla yahut özge muhabere kanallarıyla gönderilmesini istek ediyoruz.

gemi adamı kıdem tazminatı

Gayrimenkul hukuku ya da sair adıyla taşınmaz hukuku asıl itibariyle çok çeşitli davaları bünyesinde ihtiva eder. Özellikle bu alanda yapılan hükümlamalarda, lüzumlu yerey nitelik tespiti gerekse de eşit tespiti açısından çoğunlukla yekten aşkın bilirkişiden yardım istenir.

Kaynak: deniz iş kanunu kıdem tazminatı

Report this wiki page